TED KOCAELİ KOLEJİ KARİYER BULUŞMALARI

TED Kocaeli Koleji olarak 11 ve 12. sınıflarımızın gelecek planlarına yardımcı olmak amacıyla çeşitli meslek gruplarından başarılı isimleri ağırlamaya devam ediyoruz.

Öğrencilerimizin sınava hazırlık sürecini planlarken onların ders başarılarını arttırmak üzere çalışıyor, kariyer planlamalarına yardımcı olmak amacıyla onları eğitim hayatlarında ve mesleklerinde başarılı kişilerle buluşturuyoruz.

Bu kapsamda Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Av. Özkan Özdoğan konuğumuz oldu. Aynı zamanda TED mezunu olan Özdoğan, öğrencilerimizin okul ve meslek hayatıyla ilgili sorularının yanıtladı. Üniversiteye hazırlık süreci, üniversiteli olmak, avukatlık gibi konularda sorular soran öğrencilerimiz birçok konuda yeni fikirler edindiler.