TED KOCAELİ KOLEJİ 2. KİTAP HAFTASI ONUR KONUĞU : SUNAY AKIN

TED Kocaeli Kolejinin “Kitap ve Umut” temalı ders içi çeşitli etkinliklerin ve ödüllü onlarca yazarın ağırlanacağı kitap haftasının onur konuğu; ününün sınırları dünyaya yayılmış nüktedan araştırmacı, şair ve yazar, Sunay AKIN’dı.

“Umut, uyanık insanların rüyasıdır.” der Aristoteles, TED Kocaeli Koleji bu yıl ikincisini düzenlediği kitap haftasında umudu kitapla birleştirip “Umut belki de gelecek sayfadır.” diyerek “Her Kitap Bir Umut!” sloganıyla kitap haftasının kapılarını 03.01.2018 tarihinde açtı.

“Kitap ve Umut” temalı ders içi çeşitli etkinliklerin ve ödüllü onlarca yazarın ağırlanacağı kitap haftasının onur konuğu; ününün sınırları dünyaya yayılmış nüktedan araştırmacı, şair ve yazar, Sunay AKIN’dı. Sunay Akın’ın Atatürkçü düşünceyle besleyerek kitapla ilintili ulusal kültürden dünya kültürüne pek çok öykü ve dipnotlarının süslediği söyleşisinde, TED Kocaeli Koleji öğrencileri yazarın büyülü anlatımıyla zamanın çok dışına çıkarak bilgilendiler.

Okuyan, sorgulayan, kitabı seven ve kitaba sahip çıkan öğrencileri yetiştirmeyi kendine ilke edinen TED Kocaeli Koleji düzenleyeceği “2. Kitap Haftası” ile bu durumu bir kez daha kanıtlayacak.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız