TED KOCAELİ KOLEJi KİTAP KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ OKUDUKLARI KİTABI ARKADAŞLARINA AKTARDI

TED Kocaeli Koleji Kitap Kulübü öğrencileri, seçtikleri kitabın sunumunu 12 Haziran 2019 Çarşamba günü arkadaşlarıyla paylaştı.

TED Kocaeli Koleji Kitap Kulübü öğrencilerinden Tuana Sarımeşe, Zehra Sude Akçakaya, Sude Hur, Bilge Adalıoğlu, Betül Ersoy, Burak Melih Ardahanlı ve Beyza Aktaş mayıs ayında okumuş oldukları kitaplarının sunumunu arkadaşlarıyla paylaştı. Ortak bir kararla belirledikleri kitap olan Yuval Noah Harari’nin “21. Yüzyıl İçin 21 Ders” adlı kitabını okuyan kulüp öğrencileri, mayıs ve haziran ayları içinde kitabı tanıtmak için çeşitli etkinlikler düzenlediler. Kulübün bu kitapla ilgili son etkinliği ise bu kitabı ve kitabın yazarını arkadaşlarına tanıtmak oldu. Konferans salonunda lise öğrencilerinin ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte öğrenciler kitabın bölümlerini anlattılar. Sunumu dinleyen arkadaşlarının anlatılan konular hakkında fikirlerini alarak söyleşiyi sürdürdüler.

Programı bitirirken bu söyleşi ve fikir paylaşımlarının farklı kitaplarla devam edeceğini belirten kulüp öğrencileri, dinleyen ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ederek programı sonlandırdılar.

Tüm fotoğraflar için buraya tıklayın.