TED KOCAELİ KOLEJİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİNDE

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi, mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında 12 Aralık 2018 Çarşamba günü 9. sınıf öğrencilerine yönelik Kocaeli Üniversitesine bir gezi düzenledi.

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında ilimizde bulunan Kocaeli Üniversitesini gezdi. 9. sınıf öğrencilerine yönelik olarak yapılan gezide TIP Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Hukuk Fakültesi gezildi. Fakültelerde öğrencilerimizi akademisyenler karşıladı.

Gerçekleştirilen üniversite tanıtım gezisi öğrencilerin meslek seçimlerinde yol gösterici olurken kariyer planlarını da şekillendirmelerine yardımcı olacak. Aynı zamanda öğrencilerimiz üniversite kültürü, olanakları, bölümleri, kampüs yaşamı gibi konularda bilgi sahibi oldular. Merak ettikleri konuları Kocaeli Üniversitesi akademisyenleri ile görüşme fırsatı buldular.