TED KOCAELİ KOLEJİ LİSE ÖĞRENCİLERİ, BİLİM GÜNLERİNDE ÖĞRENİYOR VE EĞLENİYOR

TED Kocaeli Koleji 10 ve 11. Sınıf öğrencileri 3 Mayıs 2023 Çarşamba günü VIII. Geleneksel Bilim Günleri kapsamında düzenlenen Bilgi Yarışması etkinliğine katıldılar.

Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler ve Matematik alanlarında hazırlanmış soruları içeren ve kıyasıya bir mücadele ile hem eğlenceli hem de öğretici olan yarışmada 1. Grup öğrencileri Osman Kerem Günaltay, Efe Mehmet Karadeniz, Şevval Çakır, Zehra Yücel, 2. Grup öğrencileri Metehan Erenoğlu, Efe Demir, İpek Kefeli, Arda Ertan, 3. Grup öğrencileri Alp Atabey, Zeynep Özge Özçatalbaş, Çağan İnak, Ege Adalıoğlu yarışarak keyifli bir mücadele sergilediler.

Disiplinler arası çalışmalar doğrultusunda öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerinin amaçlandığı etkinlikte, yarışmayı kazanan 2. Grup öğrencilerine Lise Müdür Yardımcısı Özge Uygun tarafından birincilik ödülleri, tüm yarışmacılara ise Lise Zümre Başkanları tarafından Katılım Belgeleri takdim edildi.