TED KOCAELİ KOLEJİ LİSESİ ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE YKS STRATEJİLERİ ANLATILDI

Eğitim Danışmanı Hüseyin Tügen 12. sınıf öğrencilerimiz ile 11 ve 12. sınıf velilerimize “ YKS Stratejileri” konulu sunum yaptı.

21 Nisan 2021 Çarşamba ve 22 Nisan 2021 Perşembe günü üç ayrı oturum olarak çevrimiçi gerçekleşen sunumlarda sınav stratejileri, turlama tekniği, sınav sürecinin doğru ve etkin kullanılması, moral ve motivasyonun artırılması için yapılması gerkenlerle ilgili detaylı bilgiler aktarıldı. Ayrıca Hüseyin Tügen sınava hazırlanan öğrencilerin uyku ve beslenme düzenlerinin nasıl olması gerektiği hakkında tavsiyelerde bulundu. Etkileşimli geçen sunumda velilerimiz merak ettikleri konuları sorma şansı buldular.

Bilgi, birikim ve tecrübelerini bizlerle paylaşan konuğumuz Sayın Hüseyin TÜGEN’e teşekkür ederiz.