TED KOCAELİ KOLEJİ LİSESİ ÖĞRENCİLERİ KOCAELİ BÖLGE TİYATROSU KURUCUSU BURHAN AKÇİN İLE BULUŞTU

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesinde Diksiyon, Yaratıcı Drama, İnovatif Düşünme ve Problem Çözme Becerileri sertifika programlarının eğitimlerini alan öğrenciler, Geleneksel 7. Kitap Haftası çerçevesinde planlanan, sertifika zirvesi etkinlikleri dolayısıyla Kocaeli Bölge Tiyatrosu Kurucusu ve Çağdaş Drama Derneği Kocaeli Temsilcisi Burhan Akçin ile biraraya geldiler.

21 Mart 2023 tarihinde yapılan etkinlikte etkili konuşmanın önemine vurgu yapan Burhan Akçin, ses-nefes egzersizleri, vurgu- tonlama teknikleri ile ilgili uygulamalar gerçekleştirirken yaratıcı drama ile inovatif bakış açısının, eleştirel düşünmemize ve hayatımıza katkıları üzerinde durdu. Öğrencilerimizin ilgiyle takip ettiği eğitim, Lise Müdürümüz Jale Haşimoğlu’nun Burhan Akçin’e TED Burs Fonuna kendisi adına yaptıkları bağışın sertifikasını takdim etmesiyle ve teşekkürleriyle sona erdi.