TED KOCAELİ KOLEJİ LİSESİNDE GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON ÇALIŞMALARI BAŞARIYLA DEVAM EDİYOR!

TED Kocaeli Koleji 9. Sınıf öğrencileri Girişimcilik ve İnovasyon çalışmaları kapsamında kurdukları şirketlerle Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından yürütülmekte olan Gençbizz Lise Girişimcilik Programında çeyrek final değerlendirmesini başarıyla tamamlayarak ikinci aşama faaliyetlerine katılmaya hak kazandılar.

Öğretmenimiz Banu TEMEL rehberliğinde yürütülen çalışmalarla Tutarlı, MEDSA ve TOM isimli şirketleri kuran 9. Sınıf öğrencileri Deniz DİLBAZ, Işılay SARAÇ ve Tuana AVCI şirket mimarları olarak ve şirket çalışanı olan diğer öğrencilerle birlikte tüm görevleri başarıyla tamamlayıp bir sonraki değerlendirme aşamasına geçtiler.

Gençbizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında, inovatif fikirlerle kurdukları şirketlerini geliştirerek çalışmalarını sürdürmeye devam edecek olan öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.