TED KOCAELİ KOLEJİ LÖSEV SEMİNERLERİ

TED Kocaeli Koleji Ortaokulunda uzaktan eğitim döneminde de öğrencilerimizin farkındalığını arttıran kişisel gelişimlerine katkıda bulunan seminerler düzenlenmeye devam ediliyor.

TED Kocaeli Koleji Ortaokulu 6. sınıf öğrencilerimiz ile Fen Bilimleri dersi sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında 24 Aralık 2020 tarihinde, LÖSEV gönüllüsü 6. sınıf öğrencimiz Işıl ÜNSAL’ın katkılarıyla LÖSEV semineri gerçekleştirilmiştir. Öğrencimiz daha önce de kendi yaptığı bilekliklerin okul içerisinde satışını gerçekleştirerek elde ettiği tüm geliri LÖSEV’E bağışlamıştı. Seminerde öğrencilerimize keyifli bir sunum yapan LÖSEV yetkilisi Sevde ULU’ya ve örnek duyarlılığa sahip öğrencimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.