TED KOCAELİ KOLEJİ MUN KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ TAMUN’19 KONFERANSINDA ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi MUN Kulübünden 18 öğrenci 2-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında TED Antalya Kolejinde düzenlenen TAMUN ’19 Konferansında İsrail, Güney Afrika ve Kanada’yı temsil ederek başarılı bir MUN Konferansı süreci geçirdiler.

Dedicated to Being United (Birlikteliğe İtafen) temalı TAMUN’19 Konferansında öğrencilerimiz, Türkiye’nin farklı 22 lisesinden gelen 400’e yakın öğrenci ile farklı komitelerde çalışarak dünya sorunlarına çözüm aradılar ve önergeleri üzerinde çalıştılar.

2 Mayıs 2019 tarihinde TAMUN’19 Açılış Genel Kurulunda öğrencilerimizden Kanada Büyükelçisi

olarak Emir Atabek, Güney Afrika Büyükelçisi olarak Kuzey Topal ve İsrail Büyükelçisi olarak Barış Saka delegasyonları adına konuştular.

MUN kulübünden 18 öğrenci Genel Kurul sonrasında yürütülen 6 farklı komitede Kanada, Güney Afrika ve İsrail’i temsil ederek farklı dünya sorunlarına yönelik çözüm önergeleri üzerinde çalıştılar. Komitelerde yazılan önergeler konferansın son gününde Kapanış Genel Kurulunda üyeler tarafından görüşüldü ve oylandı.

Konferans süresince komitelerinde göstermiş oldukları başarılı performansları sebebi ile Çevre ve Sağlık Komitesinde Burak Melih Ardahanlı, Silahsızlanma ve Uluslararası Güvenlik Komitesinde Barış Saka, Sosyal ve İnsanı Yardım Komitesinde Zeynep Akyürek ‘’Onur Ödülüne’’ (Honorable Mention) layık görüldüler.

TAMUN’19 Konferansına katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.