TED Kocaeli Koleji Mustafa Kemal Atatürk’ü Saygı, Hasret ve Minnetle Andı

TED Kocaeli Koleji olarak öğrencilerimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz ile birlikte Ata’mızı şükranla andık.

TED Kocaeli Koleji ailesi olarak izinden ayrılmayacağımıza her fırsatta and içtiğimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, 10 Kasım 2019 tarihinde, ölümünün 81. yılında iki farklı programla andık. Öğrenci ve öğretmenlerimizden bir grup Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlenen törene katıldılar.Okulumuz Konferans Salonunda düzenlenen anma töreni dokuzu beş geçe siren sesi ardından İstiklal Marşı ile başladı.Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan tören salonda duygulu anlar yaşattı.Velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen törenimiz Atatürk büstüne kitap bırakma seremonisi ile son buldu.