TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ 19 MAYIS’I SELANİK’TE COŞKUYLA KUTLADILAR

TED Kocaeli Koleji Ortaokul ve Lise öğrencileri, okulumuzun düzenlediği Selanik Gezisine gösterdikleri yoğun katılım ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Selanik’te coşkuyla kutladılar. Böylece öğrenciler, bayramın anlamını daha derinden hissedip, tarihi bağları güçlendirmiş oldular.

TED Kocaeli Koleji öğrencilerinin, 19 Mayıs Bayramını, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün doğum yeri olan Selanik’te kutlamaları, tarihi ve milli değerlerle doğrudan temas etmelerini sağladı.

Öğrenciler, Atatürk’ün doğduğu evi ve Selanik’in tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ederek geçmişi daha yakından tanıma fırsatı buldular. Ayrıca, farklı bir ülkenin atmosferini deneyimleyerek geniş bir bakış açısı kazandılar.

Bu etkinlik, öğrencilerin milli birlik ve beraberlik duygularını da güçlendirdi. TED Kocaeli Koleji öğrencileri, Selanik gezisiyle unutulmaz bir 19 Mayıs deneyimi yaşadılar.