TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ 19 MAYIS’TA SELANİK’TE ATATÜRK’ÜN EVİNDE OLACAKLAR

16-20 Mayıs 2024 tarihleri arasında, TED Kocaeli Koleji, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin yoğun katılımı ile, Mustafa Kemal’in yetişmesinde ve batılı fikirlerle ilk tanışmasında etkili olan doğup büyüdüğü şehir Selanik’e eğitici ve keyifli bir gezi gerçekleştirilecek. Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle de ünlü Selanik, öğrencilere unutulmaz bir deneyim sunacak. Gezi programı kapsamında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını da orada geçirecek olmanın heyecanını yaşayacak olan öğrencilerimiz, başta Ulu Önder Atatürk’ün doğduğu ev olmak üzere, tarihi mekanları ziyaret edecek, yerel lezzetleri tadacak ve Balkan kültürünü yakından tanıma fırsatı bulacaklar.

TED Kocaeli Koleji, öğrencilerinin hem akademik başarılarını hem de sosyal gelişimlerini desteklemeye devam ediyor.