TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ 2018-2019 YILINA “MERHABA” DEDİ

TED Kocaeli Koleji Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencileri 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılına görkemli bir açılışla “Merhaba” dediler.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Emir ATABEK’in ve ardından Genel Koordinatörümüz ve Okul Müdürümüz Rasim AYDOĞUŞ’un günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla başladı. TED Kocaeli Koleji Ritim-Perküsyon Grubu’nun coşkulu gösterisinin ardından okul koromuz birbirinden güzel okul şarkılarını arkadaşları için seslendirdiler. Açılış töreninin ardından Anasınıfı ve İlkokul öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde kahvaltıya, Ortaokul öğrencilerimiz şube rehber öğretmenleri eşliğinde “İlk Ders Sunumu”na, Lise öğrencilerimiz de okulumuz Konferans Salonundaki Okul Tanıtım Sunumuna geçtiler.

TED Kocaeli Koleji olarak yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz için sağlık, başarı ve ilk gün heyecanıyla sürmesini diliyoruz.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız