TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ “ALMANCA FİT SINAVI’NDA

TED Kocaeli Koleji Almanca Fit Kursu öğrencileri, A1 sınavı için Istanbul Goethe Enstitüsünde sınava girdiler.
5 Mayıs Cuma günü İstanbul Goethe Enstitüsünde gerçekleştirilen sınavla TED Kocaeli Koleji öğrencileri, dil öğreniminde elde ettikleri bilgilerini ve başarılarını, uluslararası geçerliliği olan bir sertifika sınavıyla sınama fırsatı yakaladılar.
GOETHE-INSTITUT SINAVLARI
Dünyanın her yerinde kabul gören Goethe-Institut sınavları, yüksek öğrenimde ve mesleki alanda avantaj sağlayan sertifikaları alabilmek adına son derece önemlidir. Bu sınavlar – hem Almancaya yeni başlayanlar hem de Almancayı iyi konuşanlar için – Avrupa normlarına göre düzenlenmiş bir sertifikalandırma sistemi sunmaktadır. Bu amaç doğrultusunda sene başından itibaren büyük bir çabayla hazırlanan öğrenciler, 5 Mayıs 2017 Cuma Günü Fit in Deutsch sınavına katıldılar.