TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ARTIRILMIŞ GERÇEKLiKLE UZAYA DOKUNDU!

1 – 4 Ekim 2019 haftası TED Kocaeli Koleji 5., 6. ve 7. Sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersinde “Güneş, Dünya, Ay” ve “Güneş Sistemi ve Tutulmalar” ünitelerinde arttırılmış gerçeklik uygulamalarıyla Güneş sisteminde yer alan gezegenleri, Dünya’mız ve Ay’ı yakından incelediler.

Yeni eğitim-öğretim yılında sloganımız “HİBRİT İNSAN”!

Öğrencilerimizin teknolojiyi kullanarak bilgiye ulaşması 21. yy da en büyük hedeflerimizden biridir. Bu bağlamda Fen Bilimleri dersinde Space 4D+ uygulamasıyla “Güneş, Dünya, Ay” ile “Güneş Sistemi ve Tutulmalar” ünitelerinde; Güneş sisteminde yer alan gezegenleri ellerinde tuttular, sınıftan uzaya roket fırlattılar, Ay taşıtı kullanıp uluslararası uzay istasyonunu ziyaret ettiler. Yuri Gagarin komutasında uzaya fırlatılan Vostok-1’in uçuşunu kontrol ettiler.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.