TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNÜ KUTLADI

TED Kocaeli Koleji Öğrencilerinin ‘’20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’’ kutlamaları İlkokul ve Ortaokulda bütün sınıf seviyelerinde gerçekleştirildi.

Birleşmiş Milletler tarafından 1989 yılından bu yana dünya genelinde çocukların haklarını korumak ve daha sağlıklı bir dünyada yaşamalarını sağlamak amacıyla kutlanan “Dünya Çocuk Hakları’’ gününü TED Kocaeli Koleji öğrencileri de 23-27 Kasım 2020 haftasında çeşitli etkinliklerle kutladılar.

Anasınıflarında yüz yüze kutlama yapan öğrencilerimizle birlikte uzaktan eğitim yapan öğrencilerimiz de günün anlam ve önemi üzerinde durarak beyin fırtınaları yoluyla fikirlerini paylaştılar. Konu ile ilgili animasyon izleyerek ‘’Çocuk Olmaya Hakkım Var’’ isimli sesli kitabı dinleyen çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının günü kutlu olsun.