TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ İNGİLTERE YAZ OKULUNDA

TED Kocaeli Koleji öğrencileri, 1-14 Temmuz 2019 tarihleri arasında Londra’nın Egham kasabasındaki ünlü Royal Holloway Koleji’nde iki haftalık yaz okulu programına katıldılar. Burada Londra Üniversitesi akademik kadrosu tarafından verilen derslere birçok ülkeden gelen akranlarıyla birlikte katılan öğrencilerimiz, iki haftalık süre boyunca çeşitli gezilerde de yer alma fırsatı buldular. Öğrencilerimiz Londra, Oxford, Brighton, Windsor gibi yerleşim yerlerini ziyaret ederek buralarda bulunan İngiliz kültür sembolleri hakkında bilgiler edindiler ve farklı ülkelerden programa katılan akranlarıyla bilgi ve kültür alışverişinde bulundular. İki haftanın sonunda programı başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz sertifika almaya hak kazandılar.