TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK FUARINDA

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi İnovasyon Kulübü Öğrencileri TED Okulları Arası 5. İnovasyon ve Girişimcilik Fuarı’na katıldı.

TED Kocaeli Koleji Bilim İnsanı Yetiştirme Programı İnovasyon Kulübü 9. sınıf öğrencileri, 30 Mayıs 2018 Çarşamba günü TED Ankara Koleji’nde düzenlenen TED Okulları Arası 5. İnovasyon ve Girişimcilik Fuarı’nda yapmış oldukları projeleri sergilediler.

Öğrencilerimiz, tasarladıkları inovatif ürünle birlikte, girişimcilik yönlerini geliştirmek için sanal şirket kurarak ürünleri için iş planı hazırladılar. Projelerini fuar alanında sergileyerek diğer katılımcılara sunum yaptılar. Kulüpleri ve yaptıkları çalışmalar hakkında sunum yapma deneyimi kazanan BİY Programı İnovasyon Kulübü öğrencileri, aynı zamanda diğer TED’li öğrencilerin yapmış olduğu etkinlik ve organizasyonlar ile ilgili bilgi edinme fırsatı buldular.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız