TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ “KİTAP HER YERDE YARIŞMASI” FİNAL ETKİNLİĞİNDE

TED Kocaeli Koleji öğrencileri okul iç ve dış alanlarında kullanılacak kitaplıklar tasarladılar.

“Kitap, Değişim ve Dönüşüm” temalı TED Kocaeli Koleji 6. Geleneksel Kitap Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek ve etkin teneffüs kullanımlarına destek olmak amacıyla düzenlediğimiz “Kitap Her Yerde” yarışması final etkinliği 7 ve 10. Sınıf öğrencilerimizin katılımı ile 20 Ocak 2022 tarihinde konferans salonumuzda gerçekleştirildi. Yarışma kapsamında öğrencilerimiz tarafından okuma isteğini destekleyecek görsellere yer veren “Küçük Kitaplıklar” hazırlandı. Öğrencilerimizin ürün tanıtımlarını içeren sunumlarının ardından seçici kurulumuzun değerlendirmesi ile öğrencilerimize katılım sertifikaları ve ödülleri takdim edildi. TED Kocaeli Koleji ailesi olarak 21 Şubat 2022 tarihinde başlayacak olan “Kitap Haftası” etkinliklerimizi heyecanla bekliyor, “Kitap bizi, dönüşüm dünyayı değiştirir” diyerek öğrencilerimiz tarafından üretilen bu küçük kitaplıkları okulumuzun birçok noktasında öğrencilerimizin kullanımına açacak olmanın sevincini yaşıyoruz.