TED Kocaeli Koleji Öğrencileri Lise Biyoloji Laboratuvarında

TED Kocaeli Koleji Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri Kasım ayında lise biyoloji laboratuvarında çeşitli mikroskobik organizmaları mikroskopta gözlemlediler.
Öğrencilerimiz hazırlanan küçük su kültüründe gözlenen organizmaların sayısı ve çeşitleri üzerine tartıştılar. Lise biyoloji öğretmenleriyle mikroskobik canlıların işlevlerini, günlük hayatımızdaki rollerini tekrar ettiler. Öğrencilerimiz bulmaca etkinliği ile kazanımı pekiştirip eğlenceli vakit geçirdiler.
Okulumuzun fen bilimleri programında disiplinler arası çalışmalara yer verilerek; öğrencilere entegre bilgilerle, konuyu çoklu merceklerle görme ve değerlendirme fırsatı tanınır. TED Kocaeli Koleji öğrencileri, gözlemledikleri olaylara daha bütüncül bir yaklaşımla bakabilme yetisi kazanırlar.