TED Kocaeli Koleji Öğrencileri Spelling BEE Yarışması ile Keyifli Anlar Yaşadı!

TED Kocaeli Koleji İlkokul ve Ortaokul öğrencileri ‘Spelling Bee’ etkinliğinde başarılı performansları ile dikkat çektiler.

Spelling Bee; birçok ülkede yaygın olarak yapılan, öğretici bir yarışma etkinliği olmasının yanı sıra kelime tekrarlarının yapıldığı eğlenceli bir aktivitedir. Öğrencilerin, İngilizce sözcüklerin yazılışlarını zihinlerinde canlandırarak, harf harf kodladıkları bir etkinlik olan Spelling Bee yarışması, ilkokulumuzda 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin, ortaokulumuzda ise 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Öğrencilerimizden Derin Eleman (2.sınıf), Ece Yeğenoğlu (3.sınıf), Mete Başar Özel (4.sınıf), Ahmet Karagöz (5.sınıf), Metehan Yıldız (6.sınıf) ve Görkem Öztürk (7.sınıf) birinci olmuşlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışma boyunca derece almamış olsa bile sahnedeki özgüvenli duruşlarıyla kendilerine hayran bırakan tüm öğrencilerimizi ayrıca kutluyoruz.