TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE OKULLAR ARASI ZEKÂ OYUNLARI ŞAMPİYONASI’NDA TÜRKİYE FİNALLERİNDE!

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası; öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmeyi, yardımlaşma ve takım çalışması alışkanlıkları kazandırmayı amaçlamaktadır.

5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimizle katıldığımız bu şampiyonada, 7. sınıf öğrencilerimiz ilde 2. oldular.

İl Finalleri ardından 16 Mart 2024 tarihinde Bölge Finallerinde 6. sınıf öğrencilerimizden İdil HALHALLI, Yiğit ALPAR ve Umut Efe BİÇER başarılarına yenisini ekleyerek Marmara Bölgesinde ilk 5 okul derecesine girerek 4 Mayıs 2024 tarihinde Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandılar.

Okulumuzu temsil eden tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

MATEMATİK HER YERDE!