TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YAZAR SANDRA HILI VASSALLO İLE BULUŞTU

21 Mart 2022 Pazartesi günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlanan Dünya Öykü Anlatma Gününde 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz “Mikelin” adlı kitabının yazarı Sandra Hili Vassallo ile çevrimiçi ortamda buluşarak öykü dinlediler.

Etkinliğimize sınıflarından bağlanan öğrencilerimiz konuğumuzun “Mikelin” adlı öyküsünü keyifle dinlediler ve yazar Sandra Hili Vassallo’ya kitabıyla, yazarlıkla, yazmakla ilgili sorularını yönelttiler. Konuğumuz yazmaya 8 yaşında şiir ile başladığını, öğrencilerimize yazmaya başlamak için fikirlerini ve hayallerini yazıya dökmelerini ve grup çalışması yaparak birbirlerinden destek alabileceklerini tavsiye etti.

Sunum sonunda katılımları ve değerli paylaşımları için konuğumuza okulumuz tarafından TED burs fonuna aktarılan Meşale Bağış Sertifikası takdim edildi.

Sayın Sandra Hili Vassallo’ya ve Malta Büyükelçiliği’ne etkinliğimize olan katkıları için teşekkür ederiz.