TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ YAZAR VE SESLENDİRME SANATÇISI YEKTA KOPAN İLE BULUŞTU

TED Kocaeli Koleji “Geleneksel 7. Kitap Haftası” etkinlikleri kapsamında 7. ve 8. sınıflar ile tüm lise kademesi öğrencilerimiz yazar ve seslendirme sanatçısı Yekta KOPAN ile bir araya geldiler. “Kelimelerle sarılmaktır okumak” temasıyla yola çıkılan Kitap Haftasına Yekta Kopan’ın okulumuza konuk olmasıyla birlikte güzel bir başlangıç yapıldı. 7-C sınıfı öğrencilerinden Öykü Mete ve 7-B sınıfı öğrencilerinden Ezgi Doğruparmak’ın piyano dinletisiyle başlayan program 10-C sınıfı öğrencilerimizden İdil Akan’ın sunumuyla birlikte keyifli bir şekilde devam etti. Kurucu Temsilcimiz ve Genel Müdürümüz Sayın Nilgün Çelebi’nin kitabın önemini vurgulayan anlamlı konuşmasının ardından sahneye çıkan Yekta KOPAN öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin sonunda Sayın Nilgün Çelebi’nin Yekta Kopan’a TED Burs Fonuna kendisi adına yaptıkları bağış sertifikasını takdim etmesiyle etkinlik sona erdi.
“Kelimelerle Sarılmaktır Okumak…”