TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ULUSLARARASI BAŞARI

Her yıl Makedonya’nın Bitola şehrinde düzenlenen, dünyanın sayılı ve saygın resim yarışmalarından biri olan The Small Montmartre of Bitola 2018 International Children’s Art Competition – Bitola’nın Küçük Montmartresi 2018 Uluslararası Çocuk Resim Yarışması’na katılan TED Kocaeli Koleji öğrencileri, okullarını başarıyla temsil ettiler.

Bu yıl 36.sı düzenlenen yarışmaya, güzel sanatlar liselerinden, okulların çocuk sanat stüdyolarına kadar 33 Ülkeden 325 okul tam 10.777 eser ile katılım gösterdi. Uluslararası jüri tarafından Makedonya’da açılacak sergi için başarılı bulunan resimler seçildi. Bu yıl serbest konulu yarışmaya 4-20 yaş arası öğrenciler katılabiliyor. TED Kocaeli Koleji’nden 2 öğrenci de okulunu ve ülkesini gururlandırmayı başardı.

TED Kocaeli Koleji 3-C sınıfı öğrencilerinden Arda Berk Ağyel ve 3-B sınıfı öğrencilerinden Nehir Naz Oruç’un hazırladığı resimler, jüri tarafından başarılı bulunarak sergideki bireysel uygulama çalışmaları alanında yapılacak olan sanat fuarında sergilenecek. TED Kocaeli Koleji olarak öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.