TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNE “AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI” SUNUMU YAPILDI

TED Kocaeli Koleji Özel İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri ‘’Ağız ve Diş Sağlığı Sunumu’’ İsimli Veli Sunumuna Katıldılar

4. Sınıf öğrencilerimiz her yıl Kasım ayının son haftasında kutlanan ‘’Ağız ve Diş Sağlığı’’ haftası etkinliği kapsamındaki farkındalık çalışmalarına uzman veli sunumu ile devam ettiler. Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti Anabilim Dalı öğretim görevlisi Doç. Dr. Mesut Elbay ve Arş. Gör. Merve Avcı, öğrencilerimiz için hazırladıkları ağız ve diş sağlığı sunumunda ağız ve diş sağlığının önemi, diş fırçalama teknikleri gibi konularda öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulundular. Öğrencilerimizin sorularına cevap buldukları sunum dolayısıyla öğrenme sürecine katkı sunan konuklarımıza teşekkür ederiz.