TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNE YARATICI MEDYA ÜRETİMİ DERSİNDE ÜNİVERSİTE DESTEĞİ

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi  9. sınıf öğrencileri BTEC Yaratıcı Medya Üretimi dersinde Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümünden destek aldı.

Kocaeli Üniversitesi ile TED Kocaeli Koleji arasında yapılmış olan işbirliği protokolü kapsamında Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümünden Araştırma Görevlisi Dr. Kaan BAYAR öğrencilerimiz ile buluştu.  Uluslararası sertifika programı olan BTEC dersleri ile öğrencilerimiz her yıl seçmiş oldukları programlar sayesinde pek çok farklı alanda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. Dr. Kaan Bayar BTEC Yaratıcı Medya Üretimi Programı öğrencilerine reklam analizleri ve prodüksiyonu ile ilgili konularda danışmanlık vererek öğrencilerimizin sertifika programı bitiminde hazırlayacakları ürün ile ilgili çalışmalarda rehberlik ediyor.

Bir yıldır devam eden yoğun bir çalışma ile BTEC Yaratıcı Medya Üretimi sertifika programını tamamlayacak olan öğrencilerimiz kendi ürünlerini, medyadaki araştırma tekniklerini ve metotlarını moda haftalarını takip ederek geliştirecekler.

Vermiş olduğu danışmanlıktan dolayı Sayın Kaan BAYAR’a teşekkür ederiz.