TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN CSI TÜRKİYE TURNUVASI BAŞARISI

TED Kocaeli Koleji CSI (Crime Scene Investigation – Olay Yeri İnceleme)  Kulübü 9 ve 10. Sınıf Öğrencileri 29 Nisan 2023 Cumartesi günü Biyoloji Öğretmenleri Aysun Ayık ve Tuğba Memişoğlu eşliğinde, İzmir’de CSI Education (Olay Yeri İnceleme Eğitimi) Organizasyonu tarafından düzenlenen Olay Yeri İnceleme Turnuvasına katıldılar.

Olay yeri inceleme, analiz, sorgu, problem çözme, raporlama ve kriptoloji aşamalarının gerçekleştirildiği CSI Türkiye turnuvasına “Köstebekler” isimli takımlarıyla katılan öğrencilerimiz Bartu Mete, Işılay Saraç, Aslı Nur Tetik, Onur Çakmakçı, Selen Ece Özatalay ve Çağatay Ege Tan tüm aşamaları başarı ile tamamlayarak beşincilik ödülünü almaya hak kazandılar.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.