TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİSİ KAYRA YAĞIZ ÇETİNKAYA’NIN “KINALIADA ULUSLARARASI PRENS ADALARI YÜZME YARIŞLARI” BAŞARISI

Yıldızlar Yüzme Kulübü’nde lisanslı yüzme sporcularından olan öğrencimiz Kayra Yağız ÇETİNKAYA,  19 – 20 Temmuz 2019 tarihleri arasında İstanbul  Kınalıada’da düzenlenen 35. Uluslararası Prens Adaları Şampiyonası’nda aldığı derece ile “Best Performance” kupasının sahibi olmuştur.

Türk yüzücüleri ve takımlarını yabancı takımlarla buluşturup, onlara uluslararası tecrübe kazandıran bu yarışmada öğrencimizin yarıştığı branş ve aldığı derece şu şekildedir:

Erkekler 13 yaş, 100 metre ve 400 metre serbest stilde, 2 altın madalya; 100 metre sırtüstü stilde 2. Olarak 1 gümüş madalya kazanmıştır. Ayrıca 13 yaş erkekler arasında en iyi performansa ulaşarak “Best Performance” kupasıyla ödüllendirilmiştir.

TED Kocaeli Koleji olarak öğrencimizi ve Yıldızlar Yüzme Kulübü’nü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.