TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRENCİSİ YELKEN YARIŞLARINDA BİRİNCİLİK ELDE ETTİ

24-25 Nisan 2017 tarihinde Kocaeli İli Okullar Arası Yelken Yarışları düzenlendi. TED Kocaeli Özel Ortaokulu öğrencilerinden Can KOCACIKLIOĞLU “Yelken Branşı Minikler Kategorisi”nde rakiplerini geride bırakarak birincilik ödülünü kazandı ve TED Kocaeli Kolejine bir ödül daha getirdi.

TED Kocaeli Koleji öğrencisi olan ve aynı zamanda Derince Yelken Kulübü’nde sporculuk faaliyetlerini sürdüren Can KOCACIKLIOĞLU, Kocaeli İli Okullar Arası Yelken Yıldız Erkekler Laser kategorisinde mücadele eden öğrencimiz kıyasıya rekabette rakiplerini geride bırakarak birincilik ödülünü kazandı ve altın madalyanın sahibi oldu. Yapılan yarışma sonucu dereceye giren öğrencimiz Çeşme’de yapılacak olan “Türkiye Şampiyonası”nda ilimizi temsil etme hakkı kazandı. Yarışma da birincilik ödülünü kazanan öğrencimiz elde ettiği başarı ile ailesi ve okuluna büyük bir gurur yaşattı.

TED Kocaeli Koleji olarak elde ettiği başarı dolayısıyla öğrencimiz Can KOCACIKLIOĞLU ve antrenörü Hakan YILMAZ’I kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.