TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRETMEN EĞİTİMLERİ ARA TATİLDE DEVAM EDİYOR

Kasım ara tatilindeki öğretmen eğitimleri 16 Kasım 2020 Pazartesi günü Prof. Dr. Zümre Atatlay ile “Mindfulness ile Kaygını Yönet ve Güçlen” eğitimi ile başladı. Bu eğitimi tamamlayan öğretmenlerimiz, Mindfulness perspektifinden; zor günleri geçirmek için farklı bir bakış açısı ve bu bakış açısını hayata geçirmeyi sağlayacak becerileri edinerek anda olmanın hayatımıza sağlayacağı anlık ve sürdürülebilir faydaları fark ettiler.

17 Kasım 2020 Salı günü Dr. Tülay Üstündağ ile “Depreme Hazırlıklı Olmak” eğitiminde ise öğretmenlerimiz, deprem öncesi, sırası ve sonrasında alınacak tedbirler ve yapılması gerekenlerle ilgili olarak detaylı bilgi sahibi oldular. Bu eğitimle öğretmenlerimiz, öğrencilerimizle paylaşmak üzere daha önce edinilen bilgilerini de güncellemiş oldular.

Aynı gün öğleden sonra okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmenleri tarafından hazırlanan “Beceri Geliştirme Eğitimlerinde” video kurgusu oluşturma konusunda dikkat edilmesi gerekenler, program örnekleri ve kullanım detayları ile profesyonel poster oluşturma tekniklerini uygulamalı olarak deneyimleyen ve ürünler oluşturan öğretmenlerimiz yoğun ve interaktif bir katılımla eğitimlerini tamamladılar.

TED Kocaeli Koleji olarak, öğrencilerimizi eğitimin en nitelikli hali ile buluşturmak üzere, öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine sürekli katkıda bulunmanın önemine inanıyor ve her koşulda gelişmeyi yaşam biçimi haline getiren tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.