TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ “CAMBRİDGE DAY” ETKİNLİĞİ İÇİN TED ANKARA KOLEJİNDE

TED Kocaeli Koleji öğretmenleri, bu yıl okulun beşinci sınıflarında uygulanan ve önümüzdeki yıl lisede de uygulanacak olan “Cambridge” programı kapsamında TED Ankara Kolejindeydi

TED Kocaeli Koleji, bu sene başında 5.sınıf öğrencileriyle başladığı “Cambridge Secondary Stage 1“programı kapsamında İngilizce, Matematik ve Fen müfredatını başarıyla uyguladı. Gelecek sene, lisede de uygulanacak olan IGCSE ( Cambridge Uluslararası Ortaöğretim Genel Sertifika Programı) kapsamında verilecek dersler ve uygulamalar hakkında TED Kocaeli Koleji öğretmenleri bilgi paylaşımları, sunumlar ve atölye çalışmalarına katılmak üzere Cambridge Day etkinliği için 27 Mayıs Cumartesi günü TED Ankara Kolejinde bulundular.

TED Kocaeli Koleji Fen Bilimleri öğretmenlerinden Şeyma Mut ‘How We Apply Cambridge International Programme’ adlı atölye çalışması ve sunumu ile meslektaşlarıyla paylaşımlarda bulundu. Mut, sunumunda, TED Kocaeli Kolejinde uyguladıkları “Cambridge Science” programının sınıf içi uygulamalarıyla ilgili tecrübelerini meslektaşlarına aktardı.