TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ PROJE YAZMA EĞİTİMİNDE

TED Kocaeli Koleji öğretmenleri 27-28 Mart 2019 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yetkilisi Sayın Alican Oflaz tarafından verilen Proje Yazma Eğitimine katıldılar.

Günümüzün iş yaşamında sürdürülebilir başarıyı sağlamanın en önemli adımları stratejik iş planlaması yapmak ve değişime öncülük etmektir. Değişime öncülük edecek öğrencilerimize Tübitak ve Erasmus+ projelerini hazırlama aşamalarında, üst düzeyde rehberlik desteği verebilmeleri için yöneticilerimiz ve öğretmelerimiz Proje Yazma Eğitimlerine katıldılar. TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Bilim İnsanı Yetiştirme Programı öğrencilerinin yapacakları ulusal ve uluslararası projelerin takibini yapacak öğretmenlerimiz, nitelikli projelerin hazırlanması için eğitimde edindikleri bilgi ve deneyimleri öğrencilerimiz ile paylaşacaklar.

Fikir tespiti, sorun ağacı, hedef analizi, strateji analizi ve mantıksal çerçeve matrisi temel adımlarını içeren eğitim sonunda yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ile birlikte ortak değer yaratma yolunda önemli bir adım atmış oldular. Eğitimin ilk aşaması tamamlanmış olup, ikinci aşaması 17-18 Nisan 2019 tarihlerinde yapılacaktır.

Tüm fotoğrafları görmek için buraya tıklayın.