TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRETMENLERİ VII. TED UYGULAMALARI KONFERANSINDA

TED Kocaeli Koleji öğretmenleri, Marmara Bölgesi’nde faaliyet gösteren TED Okullarındaki iyi uygulamaların paylaşıldığı ve 21-22 Aralık 2019 tarihlerinde TED İstanbul Kolejinde gerçekleştirilen VII. TED’in Uygulamaları Konferansına sunumlarıyla katılım gösterdiler.

Okulumuz Anasınıfı Öğretmenlerimizden Ayça Köycekaş ve Berna Bulgurcu, 2. Sınıf İlkokul öğretmenlerimizden Yasemin Acar, Pınar Deniz ve Evrim Melis Sarıkaya, Ortaokul Fen Bilimleri öğretmenlerimiz Hande Kahyaoğlu ve Nilüfer Boz, Türkçe öğretmenimiz Özge Gürler ile Matematik öğretmenimiz Çağla Arabacı ders içi uyguladıkları özgün örnekleri meslektaşlarıyla paylaştılar ve diğer TED okullarında yapılan çalışmaları da görme imkanı yakaladılar.