TED KOCAELİ KOLEJİ ÖĞRETMENLERİNE “ÖZEL EĞİTİM YÖNTEM VE TEKNİKLERİ” HİZMET-İÇİ EĞİTİMİ

Özel Eğitim Öğretmenliği belgesine de sahip olan TED Kocaeli Koleji öğretmenlerinden Figen KÖSEOĞLU, Binnur ÖZTÜRK ve Mehmet Ali BAKAY 3 Eylül 2019 tarihinde hizmet-içi öğretmen seminerleri kapsamında okul öncesi öğretmenleri ve sınıf öğretmenlerine; özel eğitimin öğretimdeki yeri ve önemi, bireysel farklılıkların göz önünde bulundurulması gerekliliği ve bu konuda uygulanabilecek farklı yöntem ve teknikler konularında eğitim verdiler.

Öğretmenler, sınıf ortamında bireysel farklılıklara sahip öğrencilerin fark edilmesi ve sınıflardaki eğitsel uyaran çeşitliliğinin bireysel farklılıklara göre düzenlenmesi hususunda bilgilendirildiler.