TED KOCAELİ KOLEJİ OKUL MECLİS BAŞKANI ADAYLARI SEÇİM PROPAGANDALARINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

TED Kocaeli Kolejinde Okul Meclis Başkanı seçim maratonu başladı. Kapalı oylama ile belirlenen sınıf temsilcileri arasından seçilecek olan Okul Meclis Başkanı görevi için aday öğrenciler, 10-11 Ekim 2018 tarihlerinde tanıtım sunumlarını paylaştılar ve arkadaşlarından desteklerini istediler.

Okul meclisi seçimleri, her sınıftan bir sınıf temsilcisi seçilmesiyle başladı. Kapalı oyla yapılan seçim sonucunda aşağıdaki sınıf temsilcileri belirlendi.
3/A Masal Yalçın
3/B Ege Aden Arslankaya
3/C Dilek Aydemir
3/D Demir Sangu
4/A Aytuğ Obuz
4/B Aslı Ezel Dellal
4/C Poyraz Yeni
6-A Nehir Şengel
6-B Serhat Demir Akdemir
6-C Elif Kaya
7-A Gökhan Öz
7-B Mehmethan Metin
7-C Yağız Sarp Güler
8-C Yunus Naci Tüfekcioğlu
8-D Turan Çağan Güneş
9-B Ali Ulvi Kaplan
10-A Berrak Saraç
Oy çokluğuyla seçilen sınıf temsilcileri, okul başkanlığı için kendi kademelerinde aday oldular. Temsilcilerin, okul ve öğrencilere yönelik hedef ve planları büyük beğeni topladı. Başkanlık için aday olan öğrenciler, 8-11 Ekim 2018 tarihleri arasında propaganda çalışmalarını yürüttüler. Bu süreçte sınıfları gezip kendilerini tanıtan, teneffüslerde ve öğle aralarında seçim gezilerine çıkan öğrenciler aynı zamanda hazırladıkları poster ve sloganları da okulun çeşitli yerlerine asma fırsatı buldular.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.