TED KOCAELİ KOLEJİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİ ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞMANIN HEYECANI VE SEVİNCİNİ YAŞADI

24 Ağustos 2020 Pazartesi günü TED Kocaeli Koleji Ana sınıfı Şube Öğretmenleri belirlendikten sonra, 25 Ağustos 2020 Salı günü tüm ana sınıfı öğrencilerimizle yüz yüze eğitime başlamanın sevinci yaşandı.

Tanışma oyunları ile başlanan günde sınıfta ve bahçede gerçekleşen derslerimizde öğrencilerimiz, sınıf ve branş öğretmenlerini tanıdılar, derslerle ilgili fikir sahibi oldular ve hoşça vakit geçirdiler. Sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen ile ilgili düzenlemeler hakkında bilgi edinerek uygulamaya, sınıf ve yemekhane masalarında kendileri için ayrılmış özel alanları kullanmaya başladılar. Tüm yılın bugün yaşadığımız enerji ve sevgi ile devam edeceğine inanıyoruz.