TED KOCAELİ KOLEJİ OLARAK EN BÜYÜK BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK.

TED KOCAELİ KOLEJİ OLARAK ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARININ ÖNDERLİĞİNDE KURULMUŞ OLAN CUMHURİYETİMİZİN 97. YILINI YOUTUBE KANALIMIZDAN GERÇEKLEŞEN YAYINDA, COŞKUYLA KUTLADIK.

Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyeti korumak ve yüceltmek için TED Kocaeli Koleji Ailesi olarak var gücümüzle ve yılmadan çalışmaya devam ediyoruz.

Bugün konferans salonumuzdan yapılan canlı yayınımız, okulumuzun Youtube kanalı üzerinden gerçekleşerek, güçlü bir izleyici kitlesini, tek yürek olarak bir araya getirdi.
Ata’mızın izinde buluşan yürekler, öğrencilerimizin Green Screen teknolojisi ile gerçekleştirdikleri şiir ve oratoryo çalışmalarını, canlı olarak sergiledikleri piyano ve dans performanslarını gururla izlediler.

Türkçe öğretmenimiz Bahar Samur’un güçlü sunumu ile gerçekleşen törenimizde Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Gülçin Güngör Ersöz ile Kurucu Temsilcimiz ve Genel Müdürümüz Sayın Nilgün Çelebi’nin günün anlam ve önemini belirten konuşmaları yolu “Cumhuriyet Yolu” olan herkesin duygularına tercüman oldu.

Törenimize emekleri ve katılımları ile destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Cumhuriyetimizin 97. Yılı Kutlu Olsun.