TED Kocaeli Koleji Ortaokul Öğrencilerinden Örnek Farkındalık Çalışması

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası Etkinliklerine Öğrencilerimizden Büyük Destek!

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası farkındalık çalışmaları kapsamında okulumuzun ortaokul seviyesinde rehberlik bölümü ve fen bilgisi bölümü ortak çalışmalar yürüttüler. Bilgilendirme etkinliklerinin yanı sıra bağış satışları gerçekleştirildi. 6/A sınıfı öğrencimiz Işıl ÜNSAL, lösemili kardeşlerine destek olmak amacıyla kendi elleriyle yaptığı bileklikleri, arkadaşı Aysel Elif Kocabey’in de desteği ile okulumuzda satışa sundu. Öğrencilerimiz bilekliklerin satışına yoğun ilgi göstererek tüm bileklikleri satın aldılar. Elde edilen geliri LÖSEV’e bağışlayan öğrencilerimiz, çalışmalarını bütün yıla yayarak gerçekleştirmeye devam edeceklerini ve yeni bilekliklerin yapımına başladıklarını belirttiler.

Öğrencilerimizi, farkındalık oluşturan ve lösemili kardeşleri ile empati kurmalarına vesile olan bu çalışmalarından ötürü tebrik ederiz. Hastalıkla mücadele eden herkese acil şifalar dileriz.