TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN URFODU YARIŞMASINDA BÜYÜK BAŞARI!

TED Kocaeli Koleji Ortaokul öğrencileri, bu yıl 18.si düzenlenen URFODU (Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması) yarışmasına Matematik branşında katılım gösterdiler. Çevrim içi olarak düzenlenen yarışmada 62 öğrencimiz final etabına geçmeye hak kazanırken 5.sınıf öğrencilerimizden Alp Emre TAŞ, Ada ERİNÇ ve Şeyhmus Kerem AKAY 100 tam puan alarak ilk etabı Türkiye birinciliği ile tamamladı.
Yarışmada 100 tam puan alarak Türkiye birinciliğini elde eden öğrencilerimize İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Sayın Orkun IŞIK tarafından başarı belgeleri takdim edildi.
Nisan ayında gerçekleşecek olan final etabına katılmaya hak kazanan 62 öğrencimizi kutlar, öğrencilerimizin başarılarının artarak devamını dileriz.