TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE “SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ” SEMİNERİ VERİLDİ

TED Kocaeli Koleji VIII. Geleneksel Bilim Günleri kapsamında 2 Mayıs 2023 Salı günü ortaokul öğrencilerine “Sürdürülebilir Enerji” semineri verildi.

Okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimizle bir araya gelen Nükleer Enerji Uzmanı Deniz Mert İçöz öğrencilerimize bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Değerli konuğumuz, sürdürülebilir enerjinin; “gelecek nesillerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için mevcut kaynakların yeterliliklerini tehlikeye atmadan, bugünün ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullanılan enerji biçimini” ifade eden bir terim olduğunu vurgulayarak öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Öğrencilerimizin “Enerjiyi nasıl sürdürülebilir kılarız ve kurumsal boyutta sürdürülebilir enerjiden nasıl faydalanabiliriz?” gibi merak ettikleri soruları da yönlendirdikleri bu öğretici etkinlik konuğumuza sertifika takdimi ile sona erdi.

Bilim Günlerimize olan katkılarından dolayı değerli konuğumuz Deniz Mert İçöz’e teşekkür ederiz.