TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKUL VELİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TED Kocaeli Koleji Ortaokul Yöneticileri Ortaokul Velilerimiz ile online toplantılarda bir araya gelerek 2020-2021 Öğretim Dönemi hakkında bilgi paylaşımında bulundular. 21-28 Ağustos tarihleri arasında her kademe ile ayrı ayrı gerçekleşen toplantılarımıza velilerimizin katılımı oldukça yoğundu.

İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Orkun Işık ve Ortaokul Müdür Yardımcımız Mehtap Akgül Cengiz okulumuzda gerçekleştirilen hazırlıkları, “Fiziksel Hazırlıklar, Akademik Hazırlıklar ve Psikolojik Hazırlıklar” başlıkları altında velilerimiz ile paylaştılar.

Okulumuzda Pandemi süreci ve sonrasında gerçekleştirilen tedbirlerin titizlikle alınması, 8. Sınıf öğrencilerimizin yüz yüze eğitim tecrübelerinin paylaşılması velilerimiz tarafından memnuniyet ile karşılandı.

Başarılı geçen bir online eğitim sürecinin ardından tekrar online eğitime devam edilmesi halinde daha da iyisini yapabilmek adına gerçekleştirilen çalışmalar, edinilen teknolojik donanımlar ve alınan eğitimler ve diğer tüm hazırlıklar ayrıca velilerimize aktarılmıştır.

Öğrencilerimizin mümkün olan en iyi eğitimi almaları adına hem yüz yüze hem de online eğitimler için her türlü hazırlığın okulumuzca yapılmış olduğunu velilerimizle paylaşan yöneticilerimiz, öğrencilerimizin nitelikli eğitimle buluşmaları için okul-veli işbirliğinin önemini vurgulayarak, sağlık ve başarı dilekleriyle toplantıyı bitirmişlerdir.