TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKULU 5. SINIF ORYANTASYON PROGRAMI

TED Kocaeli Koleji 5. sınıf öğrencileri, Oryantasyon Programı ile 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılına “Merhaba” dediler.

Şube rehber öğretmenleri ve okul idarecilerinin 5.sınıf öğrencilerini karşılamasıyla başlayan oryantasyon günü, öğrencilerin yeni sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle keyifli bir kahvaltı yapması ile devam etti. Ardından ortaokul sürecine dair genel bilgilendirme alan öğrenciler, daha sonra tüm branş öğretmenleriyle tanışma fırsatı yakaladılar.

Sınıf içi tanışma etkinliklerini de gerçekleştiren öğrenciler, beden eğitimi öğretmenleri rehberliğinde “TİC TAC TOC” etkinliğiyle birbirleriyle paydaş olabilmelerini teşvik edecek eğitici çalışmalara katıldılar.

TED Kocaeli Koleji Müzik Öğretmeni eşliğinde “TED Marşı”nı öğrenen 5. sınıf öğrencileri, gerçekleştirilen bu oryantasyon programı ile ortaokula olumlu ve anlamlı bir başlangıç yapmış oldular. Günün sonunda önümüzdeki eğitim-öğretim yılına ilişkin iyi dileklerini yazdıkları kartları TED Kocaeli Ağacı’na astılar. Ortaokul işleyişi hakkında bilgi sahibi olan ve zihinlerindeki soruların cevaplarını alma fırsatı bulan öğrenciler; yeni eğitim-öğretim sürecine büyük bir heyecan ve umutla başlamak üzere aileleriyle buluştular.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız