TED Kocaeli Koleji Ortaokulu JMUN Kulübü çalışmalarına başladı.

JMUN Kulübü öğrencileri 27.04.2020 tarihi itibariyle yeniden kulüp çalışmalarına başladı. Öğrencilerimiz pandemi öncesi son olarak Koç Okullarının düzenlediği JMUNDP konferansına katılmışlardı.

TED Kocaeli Koleji Özel Ortaokulu JMUN (Junior Model of United Nations) Kulübünden 3 öğrencimiz, 06-08 Mart 2020 tarihleri arasında Koç Okulları tarafından düzenlenen “Küresel İnovasyonla Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinin Uygulanması” temalı JMUNDP (Juniour Model of United Nations Development Programme) Konferansında okulumuzu başarı ile temsil ederek, UNODA (Birleşmiş Milletler Silahsızlanma İşleri Ofisi),UN WOMEN (Birleşmiş Milletler Cinsiyet Eşitliği Kurumu ve Kadının Güçlendirilmesi),ve ECOSOC (Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi) komitelerinde çözüm önerilerini sundular.

Birleşmiş Milletler Kurulunun bir simulasyonu olan JMUN Kulübünde Pazartesi günleri yapılacak çalışmalarımızda öğrencilerimizle Birleşmiş Milletlere üye ülkeleri ilgilendiren politik ve ekonomik konular hakkında tartışıp, çözüm üreterek JMUN kulüp geleneğimizi canlı tutacağız.