TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKULU KASIM AYI AKIL OYUNU: CONNIPTION

TED Kocaeli Koleji Ortaokulunda öğrenciler, ortaokul matematik zümresinin organizasyonu ile her ay oynanan koridor oyunlarında bu ay Conniption akıl oyunu ile tanışacaklar. Ayın ilk yarısında oyununun alıştırmalarını yaparken ikinci yarısında gönüllü öğrencilerimizle turnuvamız gerçekleşecektir.

Akıl oyunları çalışmaları ile öğrencilerimizin teneffüs sürelerini verimli geçirmelerine destek olmanın yanı sıra onların zihinsel gelişim süreçlerine katkıda bulunmayı, sabırlı, rakibe ve başarıya saygılı olmalarını sağlamayı hedeflemekteyiz. Conniption akıl oyununun kazanımları; stratejik düşünme, mantık yürütme, dikkatli olma (konsantrasyon), görsel ve mekânsal algının gelişmesi ve sosyal-duygusal gelişim olarak sıralanabilir.