TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ SASMO YARIŞMASINDA BÜYÜK BAŞARI GÖSTERDİ

SASMO (SINGAPORE & ASIAN SCHOOLS MATH OLYMPIAD) ilki 2006 gerçekleştirilmiş olan Asya’daki en büyük matematik yarışmasıdır. Yarışmada öğrencilere yöneltilen sorular hem okul hem de olimpiyat matematiğine yönelik sorulardan oluşmaktadır. SASMO yarışmaları gerçekçi ve yüksek standartlarla öğrencilerin düşünme potansiyellerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Öğrencilerin SASMO’ya katılımları üst düzey düşünme becerilerinde gelişmelerine yardımcı olacaktır.

7. sınıf öğrencilerimizden Uraz Karataş, bu yarışmada altın madalya kazanarak büyük başarı göstermiştir. Öğrencimizi yaşattığı gururdan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

𝗠𝗔𝗧𝗘𝗠𝗔𝗧İ𝗞 𝗛𝗘𝗥 𝗬𝗘𝗥𝗗𝗘!