TED KOCAELİ KOLEJİ ORTAOKULUNDA “BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI”

TED Kocaeli Koleji, ortaokul öğrencileri, 8-14 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Bilim ve Teknoloji haftası kapsamında teknoloji ile iç içe bir hafta geçirerek bilimsel düşünebilme yeteneklerinin gelişmesine aktif eğitim ve öğretim yöntemiyle katkıda bulundular. Bilim ve teknolojinin önemini vurgulamak, bilimsel düşünme yeteneğine sahip nesiller yetiştirmek hedefiyle, 1998 yılından itibaren her yıl 8-14 Mart günleri arası kutlanan Bilim ve Teknoloji Haftasında Sanal Gerçeklik (VR-Virtual Reality) ve 3 Boyutlu (3D) gözlükler ile 3D sınıfında farklı deneyimler yaşayan öğrencilerimiz bir yandan üst düzey düşünebilmelerine katkı sağlarken diğer yandan hayal güçlerini de destekleyen etkinliklerle “Bilim ve Teknoloji” haftasını kutladılar.