TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına Veda Etti

TED Kocaeli Koleji Özel Anadolu Lisesi Gerçekleşen Çevrimiçi Törenle Bir Eğitim Öğretim Yılını Daha Geride Bıraktı.

İçinde bulunduğumuz bu zor dönemde hem akademik hem de kültürel anlamda öğrencilerine destekten hiç vazgeçmeyen TED Kocaeli Koleji ailesi bir eğitim öğretim yılını daha başarıyla kapattı. Lisemiz, bilgiyle kuşanma, bilgiyle kuşatma misyonuyla hareket etmekten hiç vazgeçmeyen akademik kadrosuyla, her alanda gösterdikleri başarılarla ailelerinin ve öğretmenlerinin gurur kaynağı olan öğrencileriyle 2019-2020 ders yılının müfredatını eksiksiz tamamladı. 19 Haziran 2020 tarihinde yapılan çevrimiçi törende yaz döneminin hem dinlenmek hem de gelecek yıla hazırlık yapmak için önemli bir dönem olduğu üzerinde duruldu. 11. sınıftan 12. sınıfa geçen ve 10. sınıftan alan seçerek 11. sınıfa geçen öğrencilerimizle devam edecek olan “Üniversite Hazırlık Programı”nın önemi vurgulandı. Sağlıkla geçirilecek bir yaz temennisiyle tören sona erdirildi.