Bilim İnsanı Yetiştirme Programı

Bilim İnsanı Yetiştirme Programı (BİYP) dört yıllık bir lise programıdır. Bilim İnsanı Yetiştirme Programı’nın müfredatı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanmış ve Kocaeli Üniversitesi iş birliği ile yürütülmektedir.
Bilim İnsanı Yetiştirme Programı’na öğrenci seçimi TED Genel Merkezi ve Okul tarafından belirlenen kriterlere göre yapılır. Programa alınacak öğrencilerin 2021 Lise Giriş Sınavına girmiş ve Okulun ilan edeceği başarıyı sağlamış olması gerekmektir.
Son başvuru tarihi 9 Temmuz 2021 Cuma günüdür.
Sınırlı sayıda öğrenci alınacağı için bu tarihten sonra yapılan başvurular kontenjan olması durumunda değerlendirilecektir.
*Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak açıklamalar doğrultusunda Okul başvuru tarihinde değişiklik yapabilir. Değişikler sosyal medya hesaplarımızdan ve Okul web sayfasından ilan edilir.
Detaylı bilgi almak için almak için 0262 281 41 41 numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz.

Link: https://forms.gle/DwrKdDV4cUnJSLej6